Tigullio Pesto Peperoni e Noci
Sos Salsa paprykowa z orzechem włoskim
Tigullio
Pyszny sos Tigullio grilowana papryka i orzechy włoskie przygotowany jest z dorodnej włoskiej papryki czerwonej i żółtej , oleju słonecznikowego, parmezanu Grana Padano oraz orzechów jest to idealny sposób na szybki, dobry i zdrowy obiad we włoskim stylu.
Oferowany sos składa się z 5 porcji.
Sposób przygotowania: wymieszaj jedną łyżkę sosu z odrobiną wody, w której gotuje się makaron a następnie całość wymieszaj z ugotowanym makaronem, ryżem czy gnocchi. Może też być smacznym dodatkiem do chleba czy grzanek.
SKŁADNIKI: papryka czerwona i żółta 31%, olej słonecznikowy, papryka czerwona grillowana 20%, ser grana padano DOP (z białkami jajek), płatki ziemniaczane, sól, orzechy 1,5%, orzechy nerkowca, regulator kwasowości: kwas mlekowy, pieprz czarny.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g): Wartość energetyczna 380 kcal / 1590 kJ, Tłuszcz 35g (w tym nasycone 4g), Węglowodany 8g (w tym cukry 5g), Białko 6g, Sól 1.2g.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.